prefabrik ev fiyatları Things To Know Before You Buy

Wiki Article

Prefabrik evler konforlu ve rahat yaşam alanı sunan özellikleriyle beklentileri karşılar. Buna ek olarak prefabrik evlerin özellikleri kısaca şöyledir:

Sevkiyatın tamamlandığı gün belirttiğiniz adreste sizi yeni yuvanıza kavuşturmak için hazır olarak bekleyen Karmod profesyonelleri, yeni evinizi hemen kurmaya başlar.

Prefabrik evler; doğal afetler ve deprem gibi risklerin gerçekleşmesi durumunda acil barınma ihtiyacını karşılamak, kırsal bölgelerde konut ihtiyacına cevap vermek, tatil köyleri gibi alanlarda konfor ve rahatlık sunmak amacıyla kullanılabilir.

Prefabrik hazır ev alacak kişiler, evin dışında kendi temellerini ve anahtar teslimi bitmiş evler için farklı yapılacak hizmetler hakkında kendileri de teklif alabilirler.

Идеална къща & Моята сглобяема къща; стартира производството си със сглобяеми къщи, офис сгради, социални съоръжения, земетръсни къщи и леки стоманени конструкции...

Bunların yanında bu iki katlı ile hemen hemen her alanda yapı kurulabilir. iki katlı metrekarelik iç alanı ile bu prefabrik konut iki katlı modeli rahat ve kullanışlı yaşam alanları sunar. Geniş salonu, modern mutfak ve ferah yatak odaları ile dimensions ve ailenize yeterli alan sağlar. Yüksek tavanlar ve büyük pencereler, doğal ışığı içeri çekerek iç mekanı aydınlatır ve ferahlık hissi yaratır.

Montaj aşamasının uzunluğu prefabrik yapının metre karesiyle doğru orantılı olarak artıyor bu aşamanın da 15 gün süreceğini tahmin edebiliriz.

Çoğu kişi gibi siz de bir an önce yeni evinize taşınmak istiyor evinizin inşaatını 1 yıl beklemek istemiyorsanız. Prefabrik evler sizin için great bir tercih olacaktır.

İyi kalitede malzemelerin kullanımıyla üretilmiş prefabrik ev prefabrik ev çok uzun yıllar güvenle kullanılabilir. Bu noktada dikkat edilmesi gereken konu prefabrik ev satın alırken malzeme kalitesinin sorgulanmasıdır.

Ev yapma sürecimiz, sizin satış ofisimize gelmeniz ile başlar. Sonrasında yaptırmaya karar verdiğiniz ev ile ilgili detayları öğrenmeniz ve sonrasında sözleşme yapmamız ile devam eder. Bundan sonraki aşamada sizing yaptıracağınız ev ile ilgili beton planı verilir ve mimarlık ofisinden ruhsat dosyanızın çıkması beklenir.

Demonte halde üretilen prefabrik evler, son derece dayanıklı ve sağlamdır. Normal beton evler gibi uzun yıllar boyunca sıkıntısız olarak kullanılabilen bu yapılar, şehir içinde ve doğada güvenle tercih edilir. Kat sayısı ve kullanılan malzemenin kalitesi de sağlamlık konusuna büyük oranda etki eder.

Sonrasında şap uygulaması yapılması ve köşelere balık sırtı şap prefabrik ev fiyatları yapılması gerekmektedir.

Prefabrik evler uzun ömürlü konut modelinde tasarlanıp üretilmekte olup 4 mevsim güvenle kullanılabilir. Kışın dondurucu soğuğunun yaşandığı uzun gecelerde veya prefabrik ev modelleri yazın kavurucu sıcaklarında iklimlendirme en az enerji harcamasıyla kolayca yapılabilir.

Prefabrik evlerin fiyatları; metrekare, kullanılan malzeme, opsiyonlu malzeme tercihi gibi birden fazla etkenin prefabrik ev fiyatları sonucunda belirlenmektedir. Tek katlı ve dubleks evlerin fiyatları da bu durum ile aynı fiyatlandırmaya mira prefabrik sahiptir.

Report this wiki page